Team Maarten van der Weijden voor het eerst in actie bij Like2Swim Rotterdam

Zwemicoon Maarten van der Weijden lanceerde tijdens een eerste duik in de Rotterdamse Entrepothaven zijn zwemteam: ‘Team Maarten’. De duik vond symbolisch plaats in de haven waar over enkele weken de eerste editie van Like2Swim Rotterdam plaatsvindt. Team Maarten is een groep gemotiveerde sporters die samen voor Fight cancer 1.000 meter gaan zwemmen tijdens deze unieke openwater zwemwedstrijd op zondag 12 juni. Maarten wil zoveel mogelijk mensen aansporen om mee te doen: “Hou jij van openwater zwemmen en wil je geld inzamelen voor kankeronderzoek? Zwem dan mee met mijn team bij Like2swim Rotterdam op zondag 12 juni!”

Deelnemers van ‘Team Maarten’ (Maarten, Rens, Femke, Manouk en Erik) zwemmen voor hun vrouw en moeder: ”Als kinderen zijn wij enorm dankbaar dat wij zo'n lieve moeder hebben gehad. Een moeder vol energie en doorzettingsvermogen. Wij putten kracht uit hoe zij in het leven stond, en dat dragen wij ons hele leven met ons mee. Onze moeder was altijd zo sportief en krachtig; meedoen aan de nieuwjaarsduik, springen in een meertje in de bergen of gewoon spontaan skinny dippen op het strand. Mama deed het allemaal. Voor haar nemen we graag een duik in het open water!”

Over Like2Swim Op zondag 12 juni zijn de Entrepothaven & Binnenhaven het sfeervolle decor van de eerste Like2Swim Rotterdam, een zomerse zwemwedstrijd voor toppers en recreanten, een belevenis voor jong en oud. Deelnemers kunnen meedoen met diverse afstanden: 250 meter, 500 meter en 1000 meter. Voor de jeugd is er een KidsSwim over 250 meter. De KNZB en de SPRZ zijn als partner betrokken bij het evenement. Schrijf je in via www.like2swimrotterdam.nl

Fight cancer Like2Swim Rotterdam heeft Fight cancer als goede doel. Zwemicoon Maarten van der Weijden is als ambassadeur van Fight Cancer nauw betrokken bij Like2Swim Rotterdam. Van der Weijden, in 2008 olympisch kampioen 25 kilometer open water, wereldkampioen 10 kilometer én Sportman van het Jaar, overwon zelf een vorm van leukemie. Na de start bij Like2Swim zwemt zijn team komend seizoen ook in andere steden in open water. Wil jij ook zwemmen in Team Maarten? Dat kan heel eenvoudig:

Schrijf je in voor de 1.000 meter
Maak je actie aan
3 Mail aan info@like2swimrotterdam.nl dat je wilt deelnemen in Team Maarten

Kade Flyer

 Steiger Website

 Zwemmen Website

Fotografie: Ann-Sophie Falter

Dove Men+Care City Marina Rotterdam Inter Boat Marinas Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf Nootenboom Sport B.V. Schotgroep B.V. Speedo Versluys & Zoon Promotie Rotterdamse Zwembaden Sani-dump