Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden

De Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden (SPRZ) is een samenwerkingsverband van alle Rotterdamse Zwembaden die onder de vlag opereren van de gemeente Rotterdam, Sportfondsen en Optisport. Sinds het jaar 2000 promoten de zwembaden het zwemmen in Rotterdam met tal van reclamecampagnes. Daarbij worden gezamenlijk de speerpunten bepaald naar aanleiding van trends in de stad en de zwemwereld. Deze speerpunten zijn bijvoorbeeld het leren zwemmen volgens het zwem-ABC, schoolzwemmen of het zwemmen voor senioren.

Wat doet de SPRZ?
Naast de gezamenlijke promotie- en communicatieactiviteiten is onder meer een gezamenlijke website www.rotterdamzwemt.nl, Facebookpagina en ZwemApp. Daarnaast communiceren de baden via posters en folders. Bovendien wordt er incidenteel promotie verzorgd op beurzen en bij manifestaties.

De SPRZ wil ook graag een bijdrage leveren aan gezondheid en veiligheid. Door het uitwisselen van kennis kunnen zij het zwemmen in de stad naar een hoger plan tillen. De Rotterdamse zwembaden streven er naar om de samenwerking met diverse partners in de toekomst nog verder uit te breiden.

SPRZ is partner van Like2Swim Rotterdam. Zwem jij in één van de 15 zwembaden die bij de Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden zijn aangesloten? Dan krijg je 5% korting op jouw inschrijfgeld. Als deelnemer van Like2Swim Rotterdam ontvang je bij overhandiging van jouw bewijs van inschrijving in het zwembad, ook nog eens 5% korting op een 12-badenkaart (exclusief een sport- c.q. magneetkaart à € 5,-).

 

Een accommodatie bij jou in de buurt? Kijk op Rotterdamzwemt.nl

Sprz Header Banenzwemmen

Dove Men+Care City Marina Rotterdam Inter Boat Marinas Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf Nootenboom Sport B.V. Schotgroep B.V. Speedo Versluys & Zoon Promotie Rotterdamse Zwembaden Sani-dump