Toeschouwers

Voor toeschouwers is Like2Swim Rotterdam presented by Dove Men+Care een ervaring op een bijzondere locatie. De Entrepothaven en de Binnenhaven van Rotterdam vormen een uniek decor voor een openwater zwemwedstrijd.

Entrepothaven

De Entrepothaven is een prachtige jachthaven in hartje Rotterdam. Eind negentiende eeuw werd op Feijenoord een aantal nieuwe havens gegraven wegens de sterke toename van de handel. De Entrepothaven en de Binnenhaven werden samen met het Entrepotgebouw en het Poortgebouw gerealiseerd door de handelmaatschappij van Lodewijk Pincoffs: de Rotterdamsche Handelsvereniging (RHV). Het Entrepotgebouw 'De Vijf Werelddelen' dateert uit 1897 en huisvestte pakhuizen die werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. Het bestaat nu uit luxe appartementen, restaurants, winkels en een wereldsupermarkt, de havens zijn jachthaven geworden, City Marina Rotterdam.

Het evenement erg makkelijk te bereiken via auto of openbaar vervoer. Kijk voor de uitgebreide routebeschrijving op bereikbaarheid.

Locatie

 

Dove Men+Care City Marina Rotterdam Inter Boat Marinas Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf Nootenboom Sport B.V. Schotgroep B.V. Speedo Versluys & Zoon Promotie Rotterdamse Zwembaden Sani-dump